Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Influence of low-temperature ball milling time on physicochemical properties, flavor, bioactive compounds contents and antioxidant activity of horseradish powder
 
 
Titel: Influence of low-temperature ball milling time on physicochemical properties, flavor, bioactive compounds contents and antioxidant activity of horseradish powder
Auteur: Wang, Jing
Zhang, Min
Devahastin, Sakamon
Liu, Yaping
Verschenen in: Advanced powder technology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 3 pagina's 914-921
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Society of Powder Technology Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland