Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Perception of Saltiness is Eliminated by NaCl Adaptation: Implications for Gustatory Transduction and Coding
 
 
Titel: The Perception of Saltiness is Eliminated by NaCl Adaptation: Implications for Gustatory Transduction and Coding
Auteur: Smith, David V.
van der Klaauw, Nicollette J.
Verschenen in: Chemical senses
Paginering: Jaargang 20 (1995) nr. 5 pagina's 545-557
Jaar: 1995-NaN
Inhoud:
Uitgever: Oxford University Press, Oxford
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland