Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking temperature on the formation of heterocyclic amines in fried meat products and pan residues
 
 
Titel: Effect of cooking temperature on the formation of heterocyclic amines in fried meat products and pan residues
Auteur: Skog, Kerstin
Steineck, Gunnar
Augustsson, Katarina
Jägerstad, Margaretha
Verschenen in: Carcinogenesis
Paginering: Jaargang 16 (1995) nr. 4 pagina's 861-867
Jaar: 1995-04
Inhoud:
Uitgever: Oxford University Press, Oxford
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland