Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Influence of creatine, amino acids and water on the formation of the mutagenic heterocyclic amines found in cooked meat
 
 
Titel: Influence of creatine, amino acids and water on the formation of the mutagenic heterocyclic amines found in cooked meat
Auteur: Övervik, Eva
Kleman, Marika
Berg, Ingrid
Gustafsson, Jan-Åke
Verschenen in: Carcinogenesis
Paginering: Jaargang 10 (1989) nr. 12 pagina's 2293-2301
Jaar: 1989-12
Inhoud:
Uitgever: Oxford University Press, Oxford
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland