Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Hydrodynamic Cavitation to Improve Bulk Fluid to Surface Mass Transfer in a Nonimmersed Ultraviolet System for Minimal Processing of Opaque and Transparent Fluid Foods
 
 
Titel: Hydrodynamic Cavitation to Improve Bulk Fluid to Surface Mass Transfer in a Nonimmersed Ultraviolet System for Minimal Processing of Opaque and Transparent Fluid Foods
Auteur: Milly, P.J.
Toledo, R.T.
Chen, J.
Kazem, B.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 9 pagina's M407-M413
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland