Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Improved Shelf Life of Protein-Rich Tofu Using Ocimum sanctum (tulsi) Extracts to Benefit Indian Rural Population
 
 
Titel: Improved Shelf Life of Protein-Rich Tofu Using Ocimum sanctum (tulsi) Extracts to Benefit Indian Rural Population
Auteur: Anbarasu, K.
Vijayalakshmi, G.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 8 pagina's M300-M305
Jaar: 2007-00
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland