Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Raffinose on Sucrose Recrystallization and Textural Changes in Soft Cookies
 
 
Titel: Effect of Raffinose on Sucrose Recrystallization and Textural Changes in Soft Cookies
Auteur: Belcourt, Laura A.
Labuza, Theodore P.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 1 pagina's C065-C071
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland