Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  COMPARISON OF A REAL-TIME POLYMERASE CHAIN REACTION ASSAY WITH A CULTURE METHOD FOR THE DETECTION OF SALMONELLA IN RETAIL MEAT SAMPLES
 
 
Titel: COMPARISON OF A REAL-TIME POLYMERASE CHAIN REACTION ASSAY WITH A CULTURE METHOD FOR THE DETECTION OF SALMONELLA IN RETAIL MEAT SAMPLES
Auteur: CATARAME, T.M.G.
O'HANLON, K.A.
MCDOWELL, D.A.
BLAIR, I.S.
DUFFY, G.
Verschenen in: Journal of food safety
Paginering: Jaargang 26 (2006) nr. 1 pagina's 1-15
Jaar: 2006-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Science Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland