Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  HYDROLYSIS OF MAJOR DAIRY PROTEINS BY LACTIC ACID BACTERIA FROM BULGARIAN YOGURTS
 
 
Titel: HYDROLYSIS OF MAJOR DAIRY PROTEINS BY LACTIC ACID BACTERIA FROM BULGARIAN YOGURTS
Auteur: TZVETKOVA, IRENA
DALGALARRONDO, MICHÈLE
DANOVA, SVETLA
ILIEV, ILIA
IVANOVA, ISKRA
CHOBERT, JEAN-MARC
HAERTLÉ, THOMAS
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 31 (2007) nr. 5 pagina's 680-702
Jaar: 2007-00
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland