Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  IN VITRO DIGESTIBILITY OF CHINESE TARTARY BUCKWHEAT PROTEIN FRACTIONS: THE MICROSTRUCTURE AND MOLECULAR WEIGHT DISTRIBUTION OF THEIR HYDROLYSATES
 
 
Titel: IN VITRO DIGESTIBILITY OF CHINESE TARTARY BUCKWHEAT PROTEIN FRACTIONS: THE MICROSTRUCTURE AND MOLECULAR WEIGHT DISTRIBUTION OF THEIR HYDROLYSATES
Auteur: GUO, XIAONA
YAO, HUIYUAN
CHEN, ZHENGXING
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 30 (2006) nr. 5 pagina's 508-520
Jaar: 2006-00
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland