Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  ANALYSIS AND FORMATION OF ACRYLAMIDE IN FRENCH FRIES AND CHICKEN LEGS DURING FRYING
 
 
Titel: ANALYSIS AND FORMATION OF ACRYLAMIDE IN FRENCH FRIES AND CHICKEN LEGS DURING FRYING
Auteur: CHUANG, W.H.
CHIU, C.P.
CHEN, B.H.
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 30 (2006) nr. 5 pagina's 497-507
Jaar: 2006-00
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland