Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  COAGULATION AND GELATION OF SOY PROTEIN ISOLATES INDUCED BY MICROBIAL TRANSGLUTAMINASE
 
 
Titel: COAGULATION AND GELATION OF SOY PROTEIN ISOLATES INDUCED BY MICROBIAL TRANSGLUTAMINASE
Auteur: TANG, C-H.
WU, H.
YU, H-P.
LI, L.
CHEN, Z.
YANG, X-Q.
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 30 (2006) nr. 1 pagina's 35-55
Jaar: 2006-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Science Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland