Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system
 
 
Titel: Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system
Auteur: Randazzo, C.L.
De Luca, S.
Todaro, A.
Restuccia, C.
Lanza, C.M.
Spagna, G.
Caggia, C.
Verschenen in: Journal of applied microbiology
Paginering: Jaargang 103 (2007) nr. 2 pagina's 427-435
Jaar: 2007-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland