Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the quality of cottage cheese produced from standard and protein-fortified skim milk
 
 
Titel: Assessment of the quality of cottage cheese produced from standard and protein-fortified skim milk
Auteur: HALLAB, RAMI
KOHEN, CAMILA
GRANDISON, MAX A
LEWIS, MICHAEL J
GRANDISON, ALISTAIR S
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 60 (2007) nr. 2 pagina's 69-73
Jaar: 2007-05
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland