Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian cheese made from ewe's milk
 
 
Titel: Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian cheese made from ewe's milk
Auteur: PISANO, M BARBARA
FADDA, M ELISABETTA
DEPLANO, MAURA
CORDA, ARIANNA
COSENTINO, SOFIA
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 59 (2006) nr. 3 pagina's 171-179
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland