Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Viscosity of tangerine and lemon juices as a function of temperature and concentration
 
 
Titel: Viscosity of tangerine and lemon juices as a function of temperature and concentration
Auteur: Magerramov, Mikail A.
Abdulagatov, Aziz I.
Abdulagatov, Ilmutdin M.
Azizov, Nazim D.
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 7 pagina's 804-818
Jaar: 2007-07
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland