Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different cooking methods on proximate composition and lipid quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
 
 
Titel: The effect of different cooking methods on proximate composition and lipid quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Auteur: Tokur, Bahar
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 7 pagina's 874-879
Jaar: 2007-07
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland