Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Application of α-aminoisobutyric acid and β-aminoisobutyric acid inhibits pericarp browning of harvested longan fruit
 
 
Titel: Application of α-aminoisobutyric acid and β-aminoisobutyric acid inhibits pericarp browning of harvested longan fruit
Auteur: Wang, Hui
Zhi, Wei
Qu, Hongxia
Lin, Hetong
Jiang, Yueming
Verschenen in: Chemistry central journal
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 1 pagina's 1-8
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland