Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Kochujang, fermented soybean-based red pepper paste, decreases visceral fat and improves blood lipid profiles in overweight adults
 
 
Titel: Kochujang, fermented soybean-based red pepper paste, decreases visceral fat and improves blood lipid profiles in overweight adults
Auteur: Cha, Youn-Soo
Kim, Soo-Ran
Yang, Ji-Ae
Back, Hyang-Im
Kim, Min-Gul
Jung, Su-Jin
Song, Won O
Chae, Soo-Wan
Verschenen in: Nutrition & metabolism
Paginering: Jaargang 10 (2013) nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2013-02-26
Inhoud:
Uitgever: BioMed Central, London
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland