Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Chemico-physical and nutritional properties of traditional legumes (lentil, Lens culinaris L., and grass pea, Lathyrus sativus L.) from organic agriculture: an explorative study
 
 
Titel: Chemico-physical and nutritional properties of traditional legumes (lentil, Lens culinaris L., and grass pea, Lathyrus sativus L.) from organic agriculture: an explorative study
Auteur: Carbonaro, Marina
Nardini, Mirella
Maselli, Paola
Nucara, Alessandro
Verschenen in: Organic agriculture
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. 3 pagina's 179-187
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland