Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers’ acceptance of pork salami
 
 
Titel: The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers’ acceptance of pork salami
Auteur: Meier, Claudia
Harms, Eugenia
Früh, Barbara
Stoffers, Helena
Bee, Giuseppe
Hugelshofer, Diana Hartig
Quander-Stoll, Nele
Stolz, Hanna
Verschenen in: Organic agriculture
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 519-537
Jaar: 2021-09-16
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland