Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The Ratio of Casein to Whey Protein Impacts Yogurt Digestion In Vitro
 
 
Titel: The Ratio of Casein to Whey Protein Impacts Yogurt Digestion In Vitro
Auteur: Rioux, Laurie-Eve
Turgeon, Sylvie L.
Verschenen in: Food digestion
Paginering: Jaargang 3 (2012) nr. 1-3 pagina's 25-35
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland