Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Lipid Oxidation in Food Emulsions Under Gastrointestinal-Simulated Conditions: the Key Role of Endogenous Tocopherols and Initiator
 
 
Titel: Lipid Oxidation in Food Emulsions Under Gastrointestinal-Simulated Conditions: the Key Role of Endogenous Tocopherols and Initiator
Auteur: Kenmogne-Domguia, H. B.
Meynier, A.
Boulanger, C.
Genot, C.
Verschenen in: Food digestion
Paginering: Jaargang 3 (2012) nr. 1-3 pagina's 46-52
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland