Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Advances in 3D food printing technology: innovation and applications in the food industry
 
 
Titel: Advances in 3D food printing technology: innovation and applications in the food industry
Auteur: Rinshana, P. Fathima
Murugesan, Balakrishnan
Kim, Yeon Ho
Alaguthevar, Ramalakshmi
Rhim, Jong-Whan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 34 () nr. 2 pagina's 403-421
Jaar: 2025-01-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland