Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the quality of lentil proteins via combination with whey proteins based on a dual process: a novel strategy through the incorporation of complexation and fermentation
 
 
Titel: Enhancing the quality of lentil proteins via combination with whey proteins based on a dual process: a novel strategy through the incorporation of complexation and fermentation
Auteur: Alrosan, Mohammad
Tan, Thuan-Chew
Easa, Azhar Mat
Gammoh, Sana
Alu’datt, Muhammad H.
Kubow, Stan
Almajwal, Ali Madi
Razzak Mahmood, Ammar A.
Al-Qaisi, Ali
Bawadi, Hiba
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 34 () nr. 1 pagina's 65-78
Jaar: 2024-07-04
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland