Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of bioactive compounds, antioxidant capacity, and inhibitory effects on mushroom tyrosinase, α-glucosidase, and nitric oxide production in sorghum (Sorghum bicolor L.) via solid-state fermentation with Monascus purpureus
 
 
Titel: Enhancement of bioactive compounds, antioxidant capacity, and inhibitory effects on mushroom tyrosinase, α-glucosidase, and nitric oxide production in sorghum (Sorghum bicolor L.) via solid-state fermentation with Monascus purpureus
Auteur: Kim, Hayeong
Humanyun, Sanjida
Kim, Taeyoon
Park, Soyoung
Lee, Sichul
Lee, Sangseon
Kim, Sun
Kang, Choon Gil
Kim, Seung Wook
Kim, Doman
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 34 () nr. 1 pagina's 181-192
Jaar: 2024-06-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland