Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Chemosensoric approaches for taste and odor characteristics each broccoli floret by different storage conditions analyzed using electronic sensors
 
 
Titel: Chemosensoric approaches for taste and odor characteristics each broccoli floret by different storage conditions analyzed using electronic sensors
Auteur: Hong, Seong Jun
Jo, Seong Min
Jeong, Hyangyeon
Yoon, Sojeong
Ban, Younglan
Park, Hyeonjin
Youn, Moon Yeon
Shin, Eui-Cheol
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 15 pagina's 3481-3490
Jaar: 2024-06-14
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland