Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Impact of different organic acids on heat-moisture treated potato starch for enhancing prebiotic potential
 
 
Titel: Impact of different organic acids on heat-moisture treated potato starch for enhancing prebiotic potential
Auteur: Yu, Soo Jin
Lee, Kwang Yeon
Lee, Hyeon Gyu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 14 pagina's 3347-3356
Jaar: 2024-04-29
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland