Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of noodle-making performance of purple-colored whole wheat flour prepared with a jet mill and an ultra-centrifugal mill
 
 
Titel: Comparison of noodle-making performance of purple-colored whole wheat flour prepared with a jet mill and an ultra-centrifugal mill
Auteur: Kim, Jeongeon
Kim, Hyungseop
Lee, Eunji
Moon, Yujin
Kweon, Meera
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 13 pagina's 3037-3046
Jaar: 2024-05-04
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland