Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Microbial communities in the fermentation of Meju, a Korean traditional soybean brick
 
 
Titel: Microbial communities in the fermentation of Meju, a Korean traditional soybean brick
Auteur: Oh, Su-Jin
Kang, Gyeong-Seok
Lee, Hye-Rin
Yu, Su-Jeong
Jeong, Seon-Ung
So, Yun-Sang
Park, Cheon-Seok
Shin, Donghyun
Seo, Dong-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 12 pagina's 2815-2823
Jaar: 2024-02-24
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland