Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods on antioxidant activity and acrylamide formation in red bell pepper (Capsicum annuum L.)
 
 
Titel: Effects of cooking methods on antioxidant activity and acrylamide formation in red bell pepper (Capsicum annuum L.)
Auteur: Zhao, WanTing
Xu, YangJian
Kim, JeongYeon
Lee, Jo-Won
Jung, Mun Yhung
Moon, BoKyung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 10 pagina's 2323-2331
Jaar: 2024-06-20
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland