Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the role of bacterial communities on the quality formation and biogenic amines accumulation during ripening and storage of dry-cured Chinese bacon (Larou)
 
 
Titel: Exploring the role of bacterial communities on the quality formation and biogenic amines accumulation during ripening and storage of dry-cured Chinese bacon (Larou)
Auteur: Li, Dawei
Zhang, Wangang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 10 pagina's 2289-2299
Jaar: 2023-11-30
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland