Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Stability assessment of anthocyanins from black soybean, grape, and purple sweet potato under in vitro gastrointestinal digestion
 
 
Titel: Stability assessment of anthocyanins from black soybean, grape, and purple sweet potato under in vitro gastrointestinal digestion
Auteur: Ryu, Dayeon
Koh, Eunmi
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 8 pagina's 1053-1062
Jaar: 2022-04-02
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland