Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Rice yogurt with various beans fermented by lactic acid bacteria from kimchi
 
 
Titel: Rice yogurt with various beans fermented by lactic acid bacteria from kimchi
Auteur: Choi, Yeon Hwa
Han, Myung Joo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 7 pagina's 819-825
Jaar: 2022-05-30
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland