Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of Monascus-fermented ginkgo seeds: optimization of fermentation parameters and evaluation of bioactivity
 
 
Titel: Preparation of Monascus-fermented ginkgo seeds: optimization of fermentation parameters and evaluation of bioactivity
Auteur: Wu, Zhihao
Miao, Wen
Yang, Yuhan
Fan, Gongjian
Wu, Caie
Li, Tingting
Xie, Chunyan
Shen, Dongbei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 6 pagina's 721-730
Jaar: 2022-04-13
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland