Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of different soy hull pectin polysaccharides and application in mayonnaise
 
 
Titel: Emulsifying properties of different soy hull pectin polysaccharides and application in mayonnaise
Auteur: Li, Jun
Cui, Huaitian
Xu, Xinyue
Li, Jiayi
Lu, Miaomiao
Guan, Xijie
Zhu, Danshi
Liu, He
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 6 pagina's 699-710
Jaar: 2022-04-22
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland