Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  By-product of Korean liquor fermented by Saccharomyces cerevisiae exhibits skin whitening activity
 
 
Titel: By-product of Korean liquor fermented by Saccharomyces cerevisiae exhibits skin whitening activity
Auteur: Jo, Dong-Uk
Chin, Young-Wook
Kim, Yongeun
Kim, Kyung-Tack
Kim, Tae-Wan
Lim, Tae-Gyu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 5 pagina's 587-596
Jaar: 2022-04-11
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland