Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of a GC–MS method for benzyl chloride content in processed food, meats, and marine products distributed in Korea
 
 
Titel: Evaluation of a GC–MS method for benzyl chloride content in processed food, meats, and marine products distributed in Korea
Auteur: Kim, Hyo-Ju
Kim, Yong-Yeon
Hwang, Hee-Jeong
Shin, Han-Seung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 3 pagina's 365-376
Jaar: 2022-02-08
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland