Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of fermentation characteristics of kimchi made with fresh and stored spring kimchi cabbage
 
 
Titel: Comparison of fermentation characteristics of kimchi made with fresh and stored spring kimchi cabbage
Auteur: Min, Sung-gi
Kim, Mi-Ju
Jeon, Jun-young
Kim, Hae-Yeong
Han, Eung Soo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 2 pagina's 221-229
Jaar: 2022-01-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland