Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive study for taste and odor compounds using electronic tongue and nose in broccoli stem with different thermal processing
 
 
Titel: A comprehensive study for taste and odor compounds using electronic tongue and nose in broccoli stem with different thermal processing
Auteur: Hong, Seong Jun
Jeong, Hyangyeon
Yoon, Sojeong
Jo, Seong Min
Lee, Youngseung
Park, Sung-Soo
Shin, Eui-Cheol
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 2 pagina's 191-201
Jaar: 2022-01-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland