Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of pea protein and citrus fiber contents for plant based stirred soymilk yogurt using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of pea protein and citrus fiber contents for plant based stirred soymilk yogurt using response surface methodology
Auteur: Shin, Jae-Sung
Kim, Beom-Hee
Kim, Hyun-Seok
Baik, Moo-Yeol
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 13 pagina's 1691-1701
Jaar: 2022-10-01
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland