Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characteristics of beverage emulsions containing crocetin as a functional ingredient of saffron
 
 
Titel: Physicochemical characteristics of beverage emulsions containing crocetin as a functional ingredient of saffron
Auteur: Atefi, Mohsen
Zargaraan, Azizollaah
Nayebzadeh, Kooshan
Mahmoudzadeh, Maryam
Ghani, Ali
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 12 pagina's 1537-1546
Jaar: 2022-08-02
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland