Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Egg yolk lipids: separation, characterization, and utilization
 
 
Titel: Egg yolk lipids: separation, characterization, and utilization
Auteur: Abeyrathne, Edirisingha Dewage Nalaka Sandun
Nam, Ki-Chang
Huang, Xi
Ahn, Dong Uk
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 10 pagina's 1243-1256
Jaar: 2022-08-10
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland