Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effects of an innovative pulping technique of synchronously pulping and gelatinizing treatment on raw materials properties, oenological parameters, fermentation process, and flavor characteristics of glutinous rice wine
 
 
Titel: The effects of an innovative pulping technique of synchronously pulping and gelatinizing treatment on raw materials properties, oenological parameters, fermentation process, and flavor characteristics of glutinous rice wine
Auteur: Zhu, Wenyou
Tie, Yu
Zhu, Zhenyu
Yang, Yuxia
Feng, Shao
Liu, Jun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 10 pagina's 1343-1353
Jaar: 2022-08-01
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland