Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Rheological behaviors, structural properties and freeze–thaw stability of normal and waxy genotypes of barley starch: a comparative study with mung bean, potato, and corn starches
 
 
Titel: Rheological behaviors, structural properties and freeze–thaw stability of normal and waxy genotypes of barley starch: a comparative study with mung bean, potato, and corn starches
Auteur: Zhao, Shenchi
Li, Xin
Hu, Gongshe
Liang, Xi
Liu, Chengguo
Liu, Qian
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 9 pagina's 1171-1181
Jaar: 2021-08-26
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland