Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Potential application of enzymes to improve quality of dry noodles by reducing water absorption of inferior-quality flour
 
 
Titel: Potential application of enzymes to improve quality of dry noodles by reducing water absorption of inferior-quality flour
Auteur: Moon, Yujin
Kweon, Meera
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 7 pagina's 921-930
Jaar: 2021-07-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland