Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Changes in antinutrients, phenolics, antioxidant activities and in vitro α-glucosidase inhibitory activity in pumpkin leaves (Cucurbita moschata) during different domestic cooking methods
 
 
Titel: Changes in antinutrients, phenolics, antioxidant activities and in vitro α-glucosidase inhibitory activity in pumpkin leaves (Cucurbita moschata) during different domestic cooking methods
Auteur: Mashitoa, Florence M.
Manhivi, Vimbainashe
Slabbert, Retha M.
Shai, Jerry L.
Sivakumar, Dharini
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 6 pagina's 793-800
Jaar: 2021-06-07
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland