Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of moisture content in steamed and dried purple sweet potato using hyperspectral imaging analysis
 
 
Titel: Prediction of moisture content in steamed and dried purple sweet potato using hyperspectral imaging analysis
Auteur: Heo, Suhyeon
Choi, Ji-Young
Kim, Jiyoon
Moon, Kwang-Deog
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 6 pagina's 783-791
Jaar: 2021-06-21
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland