Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Control of temperature dependence of microbial time–temperature integrator (TTI) by microencapsulation of lactic acid bacteria into microbeads with different proportions of alginate
 
 
Titel: Control of temperature dependence of microbial time–temperature integrator (TTI) by microencapsulation of lactic acid bacteria into microbeads with different proportions of alginate
Auteur: Oh, Tae Gyu
Lee, Ji Hyun
Koo, Yong Keun
Cha, Hee Jin
Woo, Su Young
Lee, Seung Ju
Jung, Seung Won
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 4 pagina's 571-582
Jaar: 2021-03-31
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland