Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of gluten-free rice bread prepared using a combination of potato tuber and ramie leaf enzymes
 
 
Titel: Characterization of gluten-free rice bread prepared using a combination of potato tuber and ramie leaf enzymes
Auteur: Le Loan, Thi Kim
Thuy, Nguyen Minh
Le Tri, Quang
Sunghoon, Park
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 4 pagina's 521-529
Jaar: 2021-03-13
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland